PDF Natisni E-pošta

PREDSTAVITEV:


Zgodovina:
V Dolu pri Ljubljani, natančneje v Zajelšah se je daljnega leta 1990 začela zgodba o uspehu, ki sta jo z ustanovitvijo Domače pekarne RŽ uresničila zakonca Kokalj. Začetna proizvodnja je obsegala predvsem izdelavo domačega kruha in pekarskega peciva, kmalu smo ponudbo razširili še s proizvodnjo bureka in domačih keksov,

v zadnjih letih pa uspešno konkuriramo še na slaščičarskem področju. Skoraj od samega začetka imamo svojo prodajalno na tržnici Moste v Ljubljani, pred 10 let pa smo kot pionir na slovenskem trgu začeli s terensko prodajo »od vrat do vrat«, kar je še vedno naša primarna tržna pot. Najnovejša pridobitev podjetja pa je zagotovo atraktivna kavarna in slaščičarna FANTAZIJA, kjer vam lahko posladkamo življenje s široko paleto sladic, z odličnim domačim sladoledom, raznimi prigrizki, odlično kavico in izbrano kapljico...Vizija:
Postati vodilno podjetje na področju terenske prodaje pekarskih in slaščičarskih izdelkov v Sloveniji, ter utrditi veliko prepoznavnost in  ugled pekarne, kavarne in slaščičarne v celotni osrednjeslovenski regiji.


Poslanstvo:
Kupcem zagotavljati visoko kakovost izdelkov ob sprejemljivih cenah, ter doslednost in točnost pri prodaji; gostom  razvajanje v prijetnem in mirnem okolju in zaposlenim varnost ter zadovoljstvo pri delu.